Servei Prelaboral Bètula – SPL

És un servei social especialitzat destinat a persones amb problemes de salut mental, amb la finalitat d’adquirir o millorar les habilitats necessàries per iniciar un procés d’inserció laboral. Les actuacions que es porten a terme amb aquest propòsit es despleguen en intervencions individuals i grupals, amb objectius diferenciats segons el pla individual (PRIL) de cada persona.

La posta a punt dels hàbits laborals es realitza a través de l’entrenament en entorns de treball diferenciats tant al taller com en altres espais més ajustats a la realitat.

Dins de la programamció anual del servei, es realitzen els tallers de Bijuteria, Cosmètica Natural, Revista, Salut i Tècniques de Recerca de Feina. I les formacions en entorns naturals “Tastets” en Cambrer de Pisos, Digitalització Documental, Adjudant de cuina, Neteja Viària, Jardineria i Manipulat Industrial.

 

Les intervencions d’ajustament personal es concreten en tutories d’acompanyament psicològic, social i treball familiar.

L’equip tècnic està constituït per una Psicòloga (Coordinadora), una Mestre de taller, una treballadora Social i una Monitora

 

Veure treballs realitzats en el SPL

 NOVETAT

En el SPL  hem obert un blog on anirem inserint tot alló que considerem mes important. Participen tan usuaris com els técnics del servei.

Per anar al blog clicar aqui 

Comments are closed.