Inici

AFAMMEBAN, Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord, neix l’any 1997 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

Des dels inicis, l’associació s’ha compromès a lluitar per la integració real de les persones amb problemes de salut mental greu, potenciant la participació activa en la comunitat i defensant la igualtat d’oportunitats del col.lectiu.

Per seguir millorant la realitat, l’Afammeban treballa amb les diferents Administracions Públiques (Ajuntaments,  Departament de Benestar i Família;Departament d’Empresa i Polítiques d’Ocupació, i Ministerio de Sanidad y Asuntos Sociales) i puntualment amb algunes entitats privades.

Per tal de garantir i ampliar la seva representativitat, l’entitat està federada a SALUT MENTAL CATALUNYA antiga FECAFAMM (Federació Catalana d’associacions de familiars i persones amb problemes de salut mental), confederada a FEAFES (Confederación Española de Federaciones y Asociaciones de Personas con Enfermedad Mental),  i adherida a AMMFEINA (Agrupació Catalana d’Entitats per la inserció laboral de persones amb malaltia mental).

A nivell local, Afammeban participa en les taules de Salut Mental de Badalona i Sant Adrià del Besòs, i els professionals dels serveis treballen en estreta coordinació amb la Xarxa de salut mental del territori.

 Dia Mundial de la Salut Mental, 2013.     

Vilanova i la Geltrú    

GRUP D’ANIMACIÓ

Comments are closed.