NOU LOGO CLUB SOCIAL “EL BADIU”

Meses enrere, el Club Social “El Badiu”, va iniciar el procediment necessari per la renovació del logo del servei. Combinant els objectius que persegueix tota imatge corporativa i adaptant-la a la filosofia i personalitat del propi servei i per mitjà del treball directe d’una professional del camp del disseny gràfic, vam obtenir tot un seguit de dissenys. Aquests, a la vegada, es van exposar a la reunió del club social i així entre tots els usuaris van votar democràticament el logo que més els va agradar i amb el que es van sentir més representats.
A continuació, presentem aquí el resultat final. La formalitat, vitalitat i diversitat del servei, queden totalment garantitzades i plasmades en la nova imatge del servei del club social que des d’aquesta setmana l’hem començat a utilitzar de manera oficial per l’equip professional i l’hem fet extensiu a tots els serveis i professionals amb els que treballem.logo final jpg pequeño rectificado

Posted in Sin categoría | Comments Off

FESTA DE LA INCLUSIÓ PEL DIA DE LA DISCAPACITAT

FESTA DE LA DIVERSITAT04El passat dissabte 11 d’abril s’ha celebrat  la ”Festa de la Inclusió pel Dia de la Discapacitat” organitzada per totes les entitats que treballem amb persones amb discapacitat que formem part de la Plataforma 3D, coordinat per l’FESTA DE LA DIVERSITAT15Ajuntament de Badalona. Enguany, s’ha donat un aire més festiu però sense deixar de banda la sensibilització i promoció per la integració social. Com a tret de sortida es va fer una marxa per la diversitat en què uns quants familiars i usuàris/es de l’Afammeban hi vam participar. Seguidament hi va haver actuacions d’entitats culturals com ara tabalers, castellers i diables d’arreu del territori català i el contacontes ‘Unes diferències Meravelloses’ de la nostra col.laboradora, M.Creu Martín, tècnica de la Biblioteca Can Casacuberta. La Lectura del Manifest ha estat a càrrec de Tomàs Molina, cap de meteorologia de TV3 i per últim hem disfrutat amb les actuacions musicals d’entitats integrants de la Plataforma 3D.

 

 

 

Posted in Sin categoría | Comments Off

La creativitat a través de la bijuteria

La bijuteria és una pràctica instaurada de fa temps al prelaboral. La condueixen dues monitores en què cadascuna imparteix una tècnica, sempre molt actual, seguint la moda del moment.  Aquest trimestre s’està treballant el ”Plàstic Màgic” i els ”Esmaltats”. La bijuteria no és qüestió de fer només artesania o manualitats. Darrera d’aquesta pràctica estan els objectius a treballar de la manipulació fina, l’atenció, l’organització i la planificació de la feina a realitzar. La creativitat també és molt important, i no és fácil per a tothom. Pensar, idear i imaginar una peça de bijuteria pot implicar un gran esforç al darrera i que amb el guiatge de les monitores es pot anar desenvolupant.

Posted in Sin categoría | Comments Off

III JORNADA DE SALUT MENTAL

El 12 de desembre es farà la III Jornada de Salut Mental organitzat per Afammeban amb l’enunciat

“Malaltía i Bogería: Abordatge integral de la Síndrome Metabòlica del pacient psiquiatric.

La seu de la jornada será al CENTRE CIVIC LA SALUT   Avda Marques de Sant Mori, cantonada a c/Quevedo.

Adjuntem díptic  amb els horaris, temes i ponents en format PDF

DIPTIC DEF AFAMMEBAN – reduit

Posted in Sin categoría | Comments Off

REPORTATGE ASSOCIACIÓ

Mostrem instantanees de l’Entitat

Video Associació

Posted in Sin categoría | Comments Off

DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL. (Reportatge a la nostre Seu)

La TV de Badalona ens va fer un reportatge a la nostra Seu, commemorant el Dia Mundial de la Salut Mental que segons la OMS es el 10 d’octubre. La nostra entitat participa en molts actes de caire locals. També hi varem participar a la concentració d’Igualada l’11 d’octubre on es van reunir  moltes entitats de reu de Catalunya.

Veure video

 

Posted in Sin categoría | Comments Off

DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL -IGUALADA-

El passat 11 d’octubre es va celebrar a nivel regional el Dia Mundial de la Salut Mental a la població d’Igualada. La concentració de més de 1000 persones d’arreu de Catalunya als voltants del parc de l’Estació Vella va donar un caire festiu si no mes reivindicatiu. Encara queda molta feina a fer. La defensa dels drets dels usuaris, la lluita contra l’estigma, la igualtat d’oportunitats,  l’augment de recursos comunitaris entre d’altres,  que contribuixen a millorar la qualitat de vida dels usuaris i las seves famílies.

Posted in Sin categoría | Comments Off

PROJECTE PILOT DE CULTIU ECOLÒGIC

Aquest any tenim la novetat de poder cultivar un hort ecològic en un terreny cedit per l’Ajuntament de Badalona i compartit amb altres entitats socials del municipi com Badalona Capaç i l’Institut Municipal de Serveis Personals.  Està situat a Can Barriga, en el barri de Bufalà, dins de les dependències de l’escola d’educació especial que porta aquest nom. Cal esmentar que tenim socis col.laboradors de l’AFAMMEBAN que ens ajuden a portar a terme aquest projecte i cobrir el temps que implica un hort a jornada completa (com ara amb la calor que es necessita regar més sovint).Tenim dos trossos ,en un d’ells acabem de plantar tomàquets, pebrots, alfàbrega, pastanagues, ravenets…l’altre encara l’estem cavant i adobant, però ben aviat plantarem enciams, cogombres, espinacs…tenim la previsió que a l’estiu ja podrem recol·lectar el què hem sembrat i plantat!

 

Video hort ecologic

Video Taula rodona

Posted in Sin categoría | Comments Off

DONATIU A L’ASSOCIACIÓ DE L’ESCOLA LLORENS ARTIGAS DE BADALONA

El passat dijous 19 de juny la nostra entitat va rebre del curs de cinquè de Primària de l’Escola  Llorens  Artigas de Badalona un Donatiu del 10% de la recaptació de venda d’articles fets pels alumnes de primària d’aquesta escola. Aquesta aula ha creat una cooperativa que es regeix a través de diferents càrrecs organitzatius que endinsa a l’alumne en tot un seguit de responsabilitats tant amb la pròpia cooperativa i la seva gestió com cap a l’exterior envers a altres col.lectius i a altres entitats que formen part del tercer sector, fomentat la recerca i després l’elecció de l’associació a qui oferir-li el donatiu de lo recaptat.

Posted in Sin categoría | Comments Off

Jornada “Salut mental i inserció Laboral:desmuntant prejudicis”

L’Associació ja fa més de 9 anys que participa en la Taula de Salut Mental de Sant Adrià del Besós, i des de fa dos anys formem part de la Comissió de Sensibilització. Des d’aquesta comissió, formada també pel Programa “Accés” del Consorci de La Mina i una tècnica del programa de persones amb discapacitat de l’Ajuntament, organitzem els actes de celebració del Dia Mundial de la Salut mental. Dins d’aquest marc de celebració, enguany vam organitzar una Jornada titulada “Salut Mental i inserció laboral:desmuntant prejudicis”. En la Taula Rodona van participar persones amb diagnòstic de trastorn mental, representants d’empreses i un psicòleg social especialista en estudis sobre salut mental i inserció laboral. Ens va fer especial il.lusió comptar amb el testimoni en primera persona dels membres d’Activament, entitat creada i dirigida per persones diagnosticades de trastorn mental. Va ser molt il.lustrativa també l’exposició de l’Aleix Caussa, que va parlar del del treball com un element clau en la formació de la identitat de les persones, i  com a vehicle de socialització i estructuració del temps.Agraïm des d’aquí a tots ells les seves aportacions i col·laboració desinteressada.

Posted in Sin categoría | Comments Off